Restaurace

 

Vítejte v rybí restauraci Bohemia !

Dovolte mi Vás přivítat v příjemném a kultivovaném prostředí restaurace Bohemia, která je součástí našeho rodinného hotelu. Koncept naší restaurace je zaměřen především na kvalitní úpravu pokrmů výhradně z těch nejčerstvějších surovin.


S přípravou ryb v naší restauraci máme již více jak desetileté zkušenosti. Čerstvé a chlazené ryby si sami zpracováváme a připravujeme tradičním způsobem. Jen ryby připravované s čerstvými bylinkami si uchovávají specifickou vynikající chuť rybího masa. Mnohé z receptů pochází ještě od našich babiček. Mezi sladkovodní ryby, které pro Vás na několik způsobů upravujeme patří PSTRUH, CANDÁT, ŠTIKA a samozřejmě nesmí chybět TŘEBOŇSKÝ KAPR.

V našem menu naleznete hovězí steaky z plemene Aberdeen Angus. Toto plemeno je šlechtěné a po celém světě uznávané jako nejkvalitnější steakové maso. Šťavnaté hovězí steaky specifické chuti jsou připravovány pouze z chlazeného masa z mladého skotu (stáří maximálně 20 měsíců) ze šumavské biofarmy.

V naší vinotéce najdete výhradně kvalitní moravská vína z vinařství PETR SKOUPIL Velké Bílovice, která byla oceněna v salonu Vinofest. Točíme plzeňské pivo Pilsner Urquell.
Nejen k našim lahodným dezertům Vám rádi nabídneme prvotřídní italskou kávu značky illy.

Kapacita naší restaurace je 38 míst, propojením se salonkem získáme až 50 míst což je ideální pro svatby, rodinné oslavy, firemní školení, rauty apod. Součástí restaurace je také zimní zahrada s bazénem plná exotických rostlin, s kapacitou 16 míst, která je jako stvořená pro romantické večeře. Vážení hosté, těšíme se na Vás v naší rodinné restauraci Bohemia a přejeme Vám nevšední gurmánský zážitek !

Ladislav Kučera ml.